Σ. Φάμελλος: «Σήμερα είναι ημέρα δημοκρατίας»

Για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ψήφισε και ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, στη Θεσσαλονίκη.

Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, τόνισε ότι «είναι μια ημέρα δημοκρατίας. Με χαρά σήμερα οι οργανώσεις και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχονται παλιά και νέα μέλη για να επιλέξουμε όλοι μαζί την επόμενη ηγεσία και να ξεκινήσουμε την επανεκκίνηση. Χρειαζόμαστε στη χώρα μας ένα αριστερό, προοδευτικό και οικολογικό κόμμα, που να μπορεί να δώσει μια πρόταση διεξόδου από τη μεγάλη κρίση που ζούμε».

Αναφερόμενος στα όσα είπε ο πρωθυπουργός χθες από το βήμα της ΔΕΘ σημείωσε: «Χθες ο κύριος Μητσοτάκης περιέγραψε αυτά που έγιναν την προηγούμενη τετραετία. Σύγχυση αρμοδιοτήτων, μετάθεση ευθυνών και δυστυχώς ένα εκτεταμένο κλίμα ανασφάλειας στην κοινωνία. Χρειαζόμαστε μια δίκαιη κοινωνία και ισχυρή πολιτεία. Δεν ακούσαμε τίποτα για τα υπερκέρδη, για την αισχροκέρδεια δεν ακούσαμε τίποτα για μια δημοκρατική, ισχυρή πολιτεία. Αυτή είναι η πρόταση μας. Μια δημοκρατική, ισχυρή πολιτεία».

Ερωτηθείς για το αν η επόμενη μέρα βρει το κόμμα ενωμένο ξεκαθάρισε: «Η επόμενη μέρα δε θα βρει απλά τον ΣΥΡΙΖΑ ενωμένο αλλά θα τον βρει πιο δυνατό, ανανεωμένο γιατί αυτό είναι το θέμα. Είχαν σοβαρά θέματα να λύσουμε και εμείς για τα ποια έγινε ουσιαστικός διάλογος. Οι 5 υποψήφιοι κατέθεσαν σοβαρές προτάσεις και έχουν μπει στη ζωή του κόμματος. Θα χρειαστούμε και το συνέδριο για να διατυπωθούν όλα αυτά και σε πολιτικό λόγο. Εξάλλου το χαρακτηριστικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως πρόκειται για ένα δημοκρατικό κόμμα. Μέσα από τις δημοτικές εκλογές θα δώσουμε και άλλο μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί